Η Φενέρμπαχτσε ψάχνεται για μεταγραφική ενίσχυση για να αναπληρώσει το κενό του Σκότι Ουίλμπεκιν ο οποίος όπως φαίνεται θα χάσει όλη τη σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστού.
Συγκινητική κίνηση για την γυναίκα του Πάρη!
Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ματέο Αντρέανι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κάνει πολύ δυνατή προσπάθεια ώστε να υπογράψει τον Ντένις Σμιθ Τζούνιορ.
Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί το 9ο pick στο NBA Draft του 2017, έχοντας επιλεγεί από τους Ντάλας Μάβερικς. Ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά, βρισκόμενος μάλιστα στην δεύτερη καλύτερη rookie πεντάδα του 2018.
Από το 2019 έως και το 2024 άλλαξε 5 ομάδες (Νικς, Πίστονς, Μπλέιζερς, Χόρνετς, Νετς) και τώρα είναι free-agent περιμένοντας να βρει συμβόλαιο στο NBA.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Νέα αινιγματική ανάρτηση της συζύγου του Κέντρικ Ναν, Μπλεν Μεκόνεν!
- Ο Λάρκιν θέλει να αγωνιστεί και την νέα σεζόν στο Καλλιμάρμαρο – Έπαθε πλάκα!
- Ο Σάρας δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας!
- ΕΠΟΣ – Γνωστός δημοσιογράφος δεν είχε πάρει χαμπάρι γιατί δεν έπαιξε ο Παπαπέτρου κόντρα στην Άλμπα!
- Νέες εντυπωσιακές εικόνες από το εξωτερικό του νέου ΟΑΚΑ!









