Έξουμ: Κομμένος ο τένοντας στο δάχτυλο του ποδιού του!

Ο Ντάντε Έξουμ σύμφωνα με τον γιατρό της Παρτιζάν είναι βαριά τραυματισμένος τόσο στο τένοντα του ποδιού όσο κι στο υπόλοιπο σώμα.

Ο Ντάντε Έξουμ ήταν ο πιο άτυχος από όλη την φασαρία αυτή στο δεύτερο παιχνίδι της Ρεάλ με την Παρτιζάν στην Ισπανία. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο γιατρός της σερβικής ομάδας ο Αυστραλός τραυματίστηκε σοβαρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε Μόμα Γιακόβλιεβιτς στο mozzartsport:

«Πρόκειται για σοβαρό σωματικό τραυματισμό. Μέχρι στιγμής έχει σπάσει ο τένοντας στο δάχτυλο του ποδιού του, θα δούμε αν τον έσπασε στις εξετάσεις που θα κάνει στο Βελιγράδι. Μέχρι στιγμής, μόνο το δάχτυλό του είχε τραυματιστεί και το στόμα του ήταν ματωμένο από τραυματισμό στα δόντια.

Ο τρόπος που τον έριξε ο Γιαμπουσέλε με μια κίνηση τζούντο, είναι για φυλακή, για ισόβια χωρίς αναστολή. Ο Γιαμπουσέλε τον πέταξε στο παρκέ, ο Έξουμ θα μπορούσε να είχε σπάσει τη σπονδυλική του στήλη, να τραυματίσει σοβαρά το κεφάλι του και να τελειώσει την καριέρα του. Αυτό ήταν τρομερό. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στη ζωή μου.

Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση, θα δούμε στο Βελιγράδι, πρέπει να κάνει εξετάσεις. Νιώθει πόνο, θα δούμε τι θα γίνει… »

Διαβάστε την σκέψη του Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Παπαγιάννη!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση