Η Αναντολού Εφές αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη λύση του ΣΕΦ και να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο ΟΑΚΑ ενόψει του δεύτερου αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό.
ΕΞΑΛΛΟΣ ο Εργκίν Αταμάν με τον Λουκά Μπάνκι! Ποιος ο λόγος και τι δήλωσε!
Η τουρκική ομάδα είχε προκαλέσει απορίες και αντιδράσεις όταν, πριν το Game 1 των playoffs της Euroleague, είχε επιλέξει να προπονηθεί στο ΣΕΦ και όχι στο καθιερωμένο, ως είθισται, γήπεδο της γηπεδούχου ομάδας. Μάλιστα, η απόφασή της αυτή είχε σχολιαστεί και από τον Εργκίν Αταμάν, που δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Η πρόβλεψη του Λιθουανού δημοσιογράφου, Αουγκούστας Σουλιάουσκας για το Παναθηναϊκός – Εφές!
- «Κλείδωσε» η συμφωνία για την ονοματοδοσία του ΟΑΚΑ – Η διάρκεια της συμφωνίας και το ποσό που θα λάβει ο Παναθηναϊκός!
- Ο λόγος για τον οποίο ο Μεντί Ντιφαλά μπορεί να σφυρίξει μόνο στις σειρές που παίζουν οι ελληνικές ομάδες!
- Ο επόμενος που θα πρέπει να πάρει σειρά στις ανανεώσεις του Παναθηναϊκού και το αξίζει
- O Ουένιεν Γκαμπριέλ αγωνίστηκε με ενοχλήσεις κόντρα στην Εφές – Η σοβαρότητα της κατάστασης του!