Σερέλης: «Δώσαμε τα σουτ στον Παναθηναϊκό, που ήταν πολύ εύστοχος»

Ο Χρήστος Σερέλης μετά την αναμέτρηση του Λαυρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε στην ευστοχία του «τριφυλλιού» από την περιφέρεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Είχαμε ένα καλό χρονικό διάστημα που κάναμε καλά κάποια πράγματα. Δώσαμε τα σουτ στον Παναθηναϊκό γιατί ως τώρα δεν ήταν καλός, αλλά ήταν εύστοχος σήμερα. Φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας. Δεν ήταν ματς για 23 πόντους».

Και όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Το παιχνίδι σήμερα είχε δύο πρόσωπα. Είχαμε 20-25 λεπτά μία καλή προσέγγιση του ματς και στην επίθεση και στην άμυνα. Είχαμε πει να ρισκάρουμε και να δώσουμε τα σουτ στον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα ήταν εύστοχος. Αλλά όταν άνοιξε το σκορ φάνηκε η απειρία μας. Θέλουμε να δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια με τις δύο αλλαγές που κάναμε. Και οι Αμερικανοί και οι Έλληνες έχουν διάθεση. Σήμερα έπαιξε και ο Δεϊμέζης με διπλό δελτίο, που αγωνίζεται στην Α2».

Για τον στόχο του Λαυρίου: «Ο πρώτος στόχος του Λαυρίου είναι να μείνει στην κατηγορία ώστε να είναι ένας προορισμός για τους παίκτες να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι ίδιες οι καταστάσεις για να συγκρίνουμε. Μέχρι τώρα είναι όλα κλειστά τα ματς. Θέλει χρόνο ακόμα αλλά παλεύει όλα τα ματς. Η Euroleague είναι πολύ δύσκολη. Θέλει χρόνο η ομάδα και αυτό δίνεται και μέσα από τους δημοσιογράφους, οπότε υπομονή».

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης