Διαμαντίδης για Σπανούλη: «Η αφοσίωσή του είναι παράδειγμα για τα νέα παιδιά»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παρεβρέθηκε στο γκαλά που έγινε προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη και έκανε όμορφη δήλωση για τον πρώην συμπαίκτη του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

Οι πέντε πρώτες αλλαγές που θα δούμε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

«Όταν ήμασταν συμπαίκτες κατακτήσαμε πολύ ωραία πράγματα. Όταν ήμασταν φίλοι περάσαμε πολύ ωραία, όταν ήμασταν αντίπαλοι έχει τα καλά του έχει και τα κακά του, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Πέρα από αυτά όμως ο Βασίλης είχε μία τρομερή καριέρα, έχει συνεισφέρει στο ελληνικό μπάσκετ πάρα πολλά. Σήμερα έχει μία πολύ ωραία εκδήλωση και είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε. Είδα και μέσα πάρα πολύ κόσμο και του αξίζει μόνο ένα μπράβο, σε αυτόν στην οικογένειά του, στα παιδιά του. Να είναι υγιής, συνεχίζει στον χώρο του μπάσκετ, εμείς είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε».

Ένα πράγμα που του έχω πει πάρα πολλές φορές είναι το πόσο αφοσιωμένος ήταν σε αυτό που έκανε και πόσο δούλευε. Είναι ένα πολύ ωραίο tip για τα παιδιά τα οποία ασχολούνται με το μπάσκετ ή θέλουν να ασχοληθούν”, δήλωσε αρχικά ο Διαμαντίδης.

Και συνέχισε μιλώντας για την παρουσία του σε αυτή την εκδήλωση για τον Βασίλη Σπανούλη: “Η διαφορά μας μπορεί να είναι 40 λεπτά στο παρκέ, το οποίο είναι λογικό γιατί θες να κερδίσεις. Αλλά μέχρι εκεί, έξω είμαστε φίλοι. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο για τους οπαδούς και για τους παίκτες”.

Όσο για τη στιγμή που δεν θα ξεχάσει: “Όταν έβαλε το τελευταίο καλάθι, δεν μπορώ να το ξεχάσω αλλά θα το συνηθίσω”.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Αφήστε μια απάντηση