Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού Aktor και Ολυμπιακού. Ο γνωστός αναλυτής στάθηκε ιδιαίτερα στις διαιτητικές αποφάσεις, το πάθος των δύο ομάδων και τη σημασία της κατάκτησης του τροπαίου για τους «πράσινους».
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:
«Έχω ανάψει ένα κερί… Πίνω νερό να ξεχαστώ από τον πόνο από το παγούρι του Αριστοτέλη (σ.σ. για τα μηνύματα που γράφτηκαν για εκείνον).
Στο ίδιο έργο θεατές… Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε. Ο Παναθηναϊκός μας έχει συνηθίσει να παίζει άναρχα.
Ο Ολυμπιακός δεν το κάνει και σήμερα το έκανε. Και οι δύο ομάδες ήταν αστισμένες. Στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο συγκεντρωμένος. Για μένα, MVP δεν είναι ο Σλούκας, είναι ο Χουάντσο.
Ο Φουρνιέ ήταν αστισμένος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Δεν είχε τη γενικότερη παρουσία η ομάδα για να πάρει το παιχνίδι.»
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Ο λόγος που ο Ματίας Λεσόρ δεν έχει πάει ακόμη ΟΑΚΑ μετά τον τραυματισμό του!
- Σπουδαίος Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Έδωσε πριμ στην ομάδα, το ποσό που έδωσε!
- Τι συνέβη ανάμεσα σε Κώστα Αντετοκούνμπο και Εργκίν Αταμάν και πήρε αυτή την απόφαση ο Τούρκος προπονητής!
- Τρομερό story του Κέντρικ Ναν με ηχητική υπόκρουση Τριαντάφυλλου!
- Ο Τζέντι Όσμαν απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του!
- Όσα πρέπει να ξέρετε για την Βάσω Τσαρούχα και τα «ερυθρόλευκα» αισθήματα της!









