Ο Γιώργος Μπόγρης δεν μάσησε τα λόγια του και δήλωσε ανοιχτά πως στο Game 2 του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός είχε σαφή εύνοια από τη διαιτησία, με το σχόλιό του να προκαλεί έκρηξη αντιδράσεων από τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους.
Η Euroleague έκανε like σε υβριστικό σχόλιο φίλου του Ολυμπιακού
Η τοποθέτησή του δεν έμεινε χωρίς αντίδραση από τον κόσμο, με αρκετούς να τον επικρίνουν δημόσια στα social media. Ωστόσο, ο Γιώργος Μπόγρης φρόντισε να επανέλθει μετά το τέλος του Game 3 – το οποίο συνοδεύτηκε από ήττα για τους Πειραιώτες – απαντώντας σε έντονο ύφος, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί.
Αναλυτικά όσα είπε στους «Betarades»:
«Μπασκετική, μη μπασκετική οικογένεια. Επειδή έχω στενοχωρηθεί πολύ τις τελευταίες μέρες από λόγια και συμπεριφορές σας, ήθελα να πάρω μια θέση.
Τα παντελόνια αυτά τα τιμάω και τα κουβαλάω από μηδέν. Φερέφωνο δεν έχω γίνει κανενός, παλεύω από τα 14 μου και τα έχω καταφέρει περίφημα.
Η σχέση που θέλω να έχω με τον αθλητισμό, είναι μηδέν. Θέλω να εξελίξω την κουλτούρα μου για να μεταλαμπαδεύσω δέκα πραγματάκια στη νέα γενιά. Νιώθω ότι σκοτώνω τον χρόνο για να βλέπω αγώνες και να σχολιάζω.»
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Αινιγματική τοποθέτηση Μάριο Χεζόνια που τα έβαλε με τον Παναθηναϊκό άνευ λόγου!
- Ο κόσμος στο ΣΕΦ φώναζε «MVP, MVP» στον Σάσα Βεζένκοφ!
- Ο λόγος για τον οποίο ο Μεντί Ντιφαλά μπορεί να σφυρίξει μόνο στις σειρές που παίζουν οι ελληνικές ομάδες!
- Προκλητικό και ειρωνικό σχόλιο Λιθουανού δημοσιογράφου κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!
- Απίθανος Γιώργος Μπόγρης θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε κόντρα στην Εφές στο Game 1