Βετάκης: Το «αγκάθι» στην υπόθεση Ρογκαβόπουλου

Ο Σωτήρης Βετάκης αναλύει τις δυσκολίες μεταγραφής του Ρογκαβόπουλου στην Ελλάδα, εστιάζοντας στο υψηλό κόστος και τη στάση της Μπασκόνια.
Βετάκης Ρογκαβόπουλος Μπασκόνια ρήτρα αποδέσμευσης buy out Παναθηναϊκός φήμες

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Σωτήρης Βετάκης έριξε φως σε μια υπόθεση που έχει απασχολήσει έντονα το ελληνικό μπασκετικό κοινό, αυτή του Νίκου Ρογκαβόπουλου και της πιθανής επιστροφής του από την Μπασκόνια στην Ελλάδα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε μέσα από το 56ο επεισόδιο της εκπομπής Strong Side by Bet365, το σενάριο μεταγραφής είναι εξαιρετικά δύσκολο – κυρίως λόγω οικονομικών δεδομένων.

Σε έξαλλη κατάσταση στα αποδυτήρια ο Τάιλερ Ντόρσεϊ – Τι συνέβη!

Ο Βετάκης σημείωσε ότι για να αποδεσμευτεί ο Έλληνας φόργουορντ από τη Μπασκόνια, απαιτείται ποσό που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, ένα νούμερο που δεν φαίνεται διατεθειμένος να διαπραγματευτεί ο ισπανικός σύλλογος. Μάλιστα, ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας παρουσιάζεται ανένδοτος, καθιστώντας την υπόθεση πολύπλοκη.

Ο Ρογκαβόπουλος, που έχει συμβόλαιο έως το 2026 και αποτελεί βασικό κομμάτι του συστήματος του Πάμπλο Λάσο, είναι θετικός στο να συνεχίσει στη Μπασκόνια. Η επιθυμία του αυτή, σε συνδυασμό με τη νομική και οικονομική «ασφάλεια» του συμβολαίου του, απομακρύνει το ενδεχόμενο μεταγραφής του – τουλάχιστον άμεσα.

Όπως ανέλυσε ο Βετάκης, παρά το ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, η υπόθεση αυτή μάλλον δεν είναι για φέτος, εκτός αν αλλάξουν ριζικά οι συνθήκες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε την εκπομπή «Scorakias TV» που παρουσίασε αναλυτικά την υπόθεση.

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ