Άντριους: Η ELPA ευχαρίστησε την Ευρωλίγκα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την υπόθεση του Άντριους εξέδωσε η ένωση παικτών Ευρωλίγκας προς την διοργανώτρια αρχή για την συμβολή της στην λύση του συμβολαίου του Αμερικάνου με τον Παναθηναϊκού.
Άντριους λύση συμβολαίου

Παναθηναϊκός και Άντριους κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή και η λύση του συμβολαίου του είναι γεγονός. Μάλιστα καθοριστικό ρόλο έπαιξε η Ευρωλίγκα και η ένωση παικτών ευχαρίστησε την διοργανώτρια αρχή για το ρόλο που έπαιξε στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Πλέον ο Αμερικάνος γκαρντ αποτελεί παρελθόν. λύνοντας τα χέρια στον Σερέλη που μπορεί να προσθέσει και τον 7ο ξένο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στην BasketLeague, εκεί που θα έχει μόνο μια αλλαγή επιλέγοντας έναν εκ των Γκριγκόνις ή Τόμας στην τελευταία ζαριά των «πρασίνων» για την διεκδίκηση του μοναδικού πλέον στόχου, αυτού του πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ένωσης παικτών:

«Αφού ο Άντριου Άντριους και ο Παναθηναϊκός  δεν τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις τους, η ELPA, που πάντα προσπαθούσε να φέρει και τις δυο πλευρές σε μια φιλική λύση, πρότεινε αντί για μονομερείς ενέργειες, οι δύο πλευρές να προσπαθήσουν να επιλύσουν τη διαφορά τους και να τερματίσουν τη συμφωνία τους από κοινού με τη βοήθεια της διαμεσολάβησης.

Η ELPA πρότεινε στον κ. Άντριους και τους εκπροσώπους του να χρησιμοποιήσουν την Ευρωλίγκα ως διαμεσολαβητή, κάτι που είναι σύμφωνο με τον Καταστατικό της διοργάνωσης. Ως εκ τούτου, στις 2 Μαρτίου 2023, ο παίκτης ζήτησε επίσημα την έναρξη διαμεσολάβησης μεταξύ του ίδιου και του συλλόγου. Με τη βοήθεια του διορισμένου διαμεσολαβητή, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν τη σύμβασή τους με αμοιβαία αποδεκτούς όρους στις 10 Μαρτίου 2023.

Η ELPA εκφράζει την ικανοποίησή της που μέσω της διαδικασίας της διαμεσολάβησης για τον κ. Άντριους, ο δικηγόρος του πρακτορείου του και ο Παναθηναϊκός   συνεργάστηκαν άψογα και έτσι βρήκαν μια λύση αποδεκτή και από τις δύο πλευρές. Η ELPA ευχαριστεί την Ευρωλίγκα και τον ορισθέντα διαμεσολαβητή για τη βοήθειά σε αυτό το θέμα».

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης