Η Εφές δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και ηττήθηκε με 97-100 από τη Μερκεζεφέντι, σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα… προετοιμασίας ενόψει των πλέι οφ της Euroleague.
Παίζοντας μπροστά σε ελάχιστο κόσμο στο Basketball Development Center της Κωνσταντινούπολης, η Εφές παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και εμφανίστηκε χαλαρή, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα στην 26η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Παρά την ήττα, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 19-7.
Ο Σέιν Λάρκιν, ο Ελάιζα Μπράιαντ, ο Ροντρίγκ Μπομπουά και ο Βενσάν Πουαριέ δεν αγωνίστηκαν, είτε για λόγους ξεκούρασης είτε λόγω τραυματισμών, με τον Μπράιαντ να μένει εκτός για προληπτικούς λόγους λόγω ενός ελαφρού διαστρέμματος. Ο Πι Τζέι Ντοζίερ επέστρεψε στη δράση και κατέγραψε 3 πόντους και 7 ασίστ.
Παρά την ήττα, θετικές εμφανίσεις για την Εφές είχαν οι Τζόρνταν Νουόρα (24π., 6ρ., 5/6 τρ.), Νταν Οτούρου (16π.), Ντέρεκ Γουίλις (15π.) και Ρόλαντς Σμιτς (11π.), ενώ ο Ντάριους Τόμπσον βρέθηκε σε κακή μέρα με 1/10 σουτ.
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Σχετικά άρθρα:
- Ο παίκτης που δεν έχει τα δεδομένα και τις πιθανότητες υπέρ του για παραμονή στον Παναθηναϊκό!
- Το νέο συμβόλαιο του Τζέντι Όσμαν με τον Παναθηναϊκό – Η σημαντική αύξηση που πήρε
- Ο Ευρωλιγκάτος υπερπαίκτης που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν!
- Ο επόμενος που θα πρέπει να πάρει σειρά στις ανανεώσεις του Παναθηναϊκού και το αξίζει
- Το γύρισε ο Πέτρος Κουσουλός… και μαζεύτηκε μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά του!