ΑΕΚ: Νέος Managing Director ο Τριαντόπουλος

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο αλλά και Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Τριαντόπουλο ως τον νέο Managing Director της ΚΑΕ.

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος είναι ο νέος Managing Director της ΑΕΚ, όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ. Φυσικά ο Τριαντόπουλος είναι ένα άτομο με δεδομένη εμπειρία και… χιλιόμετρα στον χώρο του μπάσκετ, αφού υπήρξε επί μία σειρά ετών Διευθύνων Σύμβουλος αλλά και Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Πρόσφατα παραιτήθηκε των καθηκόντων του από τους «πράσινους» και από τη νέα σεζόν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ.

Φέρνει τον Γκόραν Μπόσκοβιτς για βοηθό ο Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Τριαντόπουλο

«Οι δομικές αλλαγές στον Οργανισμό, που βρίσκεται σε διαρκή κινητικότητα σε όλους τους τομείς, συνεχίζονται.

H ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος αναλαμβάνει Μanaging Director της ΑΕK ΒC.

To Δ.Σ. της ΑΕΚ ΒC τού εύχεται κάθε επιτυχία στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος του Γεωργίου, έχει γεννηθεί στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, στις 05/05/1969, είναι νυμφευμένος και έχει ένα παιδί.

Έχει σπουδάσει Oικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Συμμετέχει σε εταιρεία παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών από το 1989, καθώς και σε συμβουλευτική εταιρεία management από το 2018.

Είναι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής .

Αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη, και έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής, Επιχειρησιακός Διευθυντής, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ομίλου D.P.G., που δραστηριοποιείται στους τομείς των εκδόσεων, ηλεκτρονικών εκδόσεων, Digital Marketing, WebDevelopment κλπ, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Την τελευταία διετία συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια της Euroleague, της Ε.Ο.Κ και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε».

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση