Με δύο σημαντικά προβλήματα θα προετοιμαστεί η ΑΕΚ για τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό Aktor. Οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Ζώης Καράμπελας ταλαιπωρούνται από πρόβλημα στη μέση, με τη συμμετοχή τους στην αναμέτρηση να παραμένει αμφίβολη.
Οι προβλέψεις των GM της Euroleague για τις ομάδες του Final Four της Euroleague!
Στον αντίποδα, θετική εξέλιξη αποτελεί η επιστροφή των Σι Τζέι Μπράις και ΡαϊΚουάν Γκρέι, οι οποίοι έχουν πλέον ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Επίσης, ο Δημήτρης Φλιώνης συνεχίζει την σταδιακή επανένταξή του σε πλήρες πρόγραμμα, ενισχύοντας τη γραμμή των γκαρντ της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Έρχονται νέες φανέλες για τον Παναθηναϊκό σύντομα!
- «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με το ΝΒΑ να θέλει να δημιουργήσει δική του λίγκα – Ποιες ομάδες προσέγγισαν ήδη!
- Νέα δεδομένα για Βασίλιε Μίσιτς και τις προθέσεις του Παναθηναϊκού αναφορικά με την περίπτωση του
- «Αυτός είναι ο ένας παίκτης που ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό – Αυτά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης»
- Υπέροχη κίνηση του Λούκα Βιλντόζα, όχι μόνο ευχήθηκε στον Λεσόρ, αλλά το έκανε και με ιδιαίτερο τρόπο!









