Άντριους: «Να αποδείξω ότι αξίζω την ευκαιρία» 

Στο περιθώριο της Media day του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, ο Άντριου Άντριους μίλησε στο Pickngreen.gr και τον Γιάννη Κυδωνάκη για τους στόχους του, τον προπονητή αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις του.

-Νέα σεζόν, νέα ομάδα και μία καινούρια εμπειρία, αφού θα παίξεις για πρώτη φορά στην EuroLeague, πως αισθάνεσαι;

Α.Α.: « Αισθάνομαι καλά κι είμαι έτοιμος για μία νέα δοκιμασία. Η Ευρωλίγκα είναι το τελευταίο βήμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που πρέπει να κάνω. Είμαι ενθουσιώδης κι ανυπόμονος να ξεκινήσει η σεζόν και να μπορέσω γρήγορα να προσαρμοστώ στον ρυθμό της EuroLeague, όπως έχω καταφέρει να κάνω στις λίγκες που έχω αγωνιστεί.».

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι και ποιοι οι ομαδικοί;

Α.Α.: « Όσον αφορά τους ομαδικούς στόχους, θα έλεγα ότι το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε σκληρά όλη την χρονιά και να βρούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την απαραίτητη χημεία μεταξύ μας. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στην EuroLeague, όπως έχω αποδείξει σε κάθε βήμα της καριέρας μου την αξία μου.».

-Κι ένα σχόλιο για τον προπονητή, οι πρώτες εντυπώσεις δουλεύοντας μαζί του;

Α.Α.: «Ο προπονητής είναι πολύ καλός. Προσεγγίζει το παιχνίδι μέσα από την άμυνα πρώτα κι αυτό είναι κάτι πολύ θετικό ειδικά για έμενα που είμαι rookie στην EuroLeague. Η επίθεση είναι καλή και σε πάει μέχρι ένα σημείο, αλλά αν θέλουμε να προοδεύουμε και να σταθούμε με επιτυχία απέναντι στους καλύτερους σε αυτό το επίπεδο θα χρειαστούμε την καλή άμυνα. Αυτό είναι που μας διδάσκει ο κύριος Ράντονιτς.».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την μίνι – συνέντευξη του Άντριους στο Pickngreen.gr σε βίντεο:

https://www.facebook.com/pickngreen.gr/videos/635107574840911

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση