Αντετοκούνμπο: Δύσκολα θα παίξει στο παγκόσμιο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική Ελλάδος σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιθυμεί να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα με την παρουσία του, ωστόσο οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι ελάχιστες.

Αυτός είναι νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού

Μπορεί το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρισκόταν ανάμεσα στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών από τον Δημήτρη Ιτούδη, όμως μοιάζει μάλλον απίθανο ο Γιάννης να βρεθεί στα γήπεδα της Ασίας. Ο ίδιος επιθυμεί, όπως πάντα άλλωστε να αγωνιστεί και να στηρίξει την Εθνική. Μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο στην Νέα Υόρκη οι Μιλγουόκι Μπακς είναι ανένδοτοι και έχουν σηκώσει… απαγορευτικό. Αυτοί είναι που έχουν και τον τελευταίο λόγο.

Το όνομα του Έλληνα σούπερ σταρ μπήκε στην προεπιλογή περισσότερο για επικοινωνιακούς και ψυχολογικούς λόγους, καθώς οι πιθανότητες συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 είναι ελάχιστες. Πλέον, μόνο ένα… θαύμα, σε συνδυασμό με την τεράστια θέληση του παίκτη, θα μπορέσουν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Σχετικά άρθρα:
Αλλάζει θέση η θύρα 13 στο ΟΑΚΑ!
Ο ειδικός όρος του Παναθηναϊκού στον Ντόρσεϊ που ουσιαστικά τον κάνει «πράσινο»… μελλοντικά
Το υψηλό μπάι-άουτ του Μπαλτσερόφσκι
Ο Σενγκέλια απέρριψε μεγαλυτερη πρόταση προκειμένου να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό

Αφήστε μια απάντηση