Χεζόνια: Ποιος είναι ο νέος ατζέντης του

Ο Μάριο Χεζόνια προέβη σε μία κίνηση που «γέννησε» ερωτηματικά, αλλάζοντας τον αντζέντη του, κάτι που δείχνει πολλά.

Ο Μάριο Χεζόνια πήρε την απόφαση να αλλάξει αντζέντη και πλέον ο εκπρόσωπος του είναι ο Κώστας Παπαδάκης. Το Pickngreen.gr εξηγεί ποιος είναι ο νέος εκπρόσωπος του και που αποσκοπεί αυτή η αλλαγή.

Σίγουρα, οι αλλαγές αντζέντηδων δεν είναι πολλές και συνηθισμένες. Συμβαίνουν σπανιότερα και υπάρχει λόγος όταν συμβαίνει. Στην περίπτωση του Φακούντο Καμπάτσο, υπήρχε δυσαρέσκεια από την πλευρά του αθλητή για τον χειρισμό της υπόθεσης του Ερυθρού Αστέρα. Για αυτό και αποφάσισε να αλλάξει μαντζερική στέγη. Στην περίπτωση του Χεζόνια η κίνηση αυτή συνδυάζεται με την αλλαγή που και ο ίδιος επιθυμεί να κάνει για την νέα σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι δεν επιθυμεί να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ποιος είναι ο νέος αντζέντης του Χεζόνια

Ο Κώστας Παπαδάκης είναι ο παλαιότερος και πρώτος Έλληνας αντζέντης στον χώρο του μπάσκετ. Είναι στον χώρο από το 1988. Κατά το παρελθόν, έχει κάνει και πολλές καλές δουλειές με τον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε εκπρόσωπος των Ντίνο Ράτζα, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Μπάνε Πρέλεβιτς, Φραγκίσκο Αλβέρτη, Σάσα Βολκόφ και Ζάρκο Πάσπαλι μεταξύ άλλων. Στο παρελθόν, είχε κάνει τρομερές δουελιές, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο ΝΒΑ. Τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο ενεργός, έχοντας λιγους πελάτες, μεταξύ αυτών ο Δημήτρης Πρίφτης και ο Κώστας Κατσικάρης.

Τι δείχνει και σημαίνει αυτή η αλλαγή

Αυτή η αλλαγή αντζέντη δείχνει την διάθεση του «Σούπερ Μάριο» να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση του. Θέλει έναν άνθρωπο έμπειρο που να γνωρίζει καλύτερα από δύσκολες διαπραγματεύσεις. Κάτι που σίγουρα δεν είχε σε αυτό τον βαθμό ο Κρίστοφερ Χιλ. Δεν είναι ψέμα ότι ο Χεζόνια θέλει να γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Ενώ, για τον Παναθηναϊκό αποτελεί πρώτο και μεγάλο στόχο. Πρόσφατα, μάλιστα ξένο δημοσίευμα ανάφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στον Κροάτη. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι το συμβόλαιο του με την Ρεάλ. Αυτό θέλει να σπάσει και για αυτό προχώρησε σε αυτή την αλλαγή αντζέντη.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
Τα δεδομένα για τον Μάικ Τζέιμς και τον Παναθηναϊκό!
Κοντά στο ελληνικό διαβατήριο ο Ναζ Μήτρου Λονγκ – Τι ισχύει με Παναθηναϊκό!
Τα δεδομένα για τον Μπομπουά και ο Μπράιαντ που αποτελεί προτεραιότητα!

Δείτε επίσης