Βόβορας: «Παλέψαμε για 39 λεπτά κι όχι για 40’»

Ο Γιώργος Βόβορας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ στάθηκε στα σημεία της αναμέτρησης που έκριναν τη νίκη, τονίζοντας ότι θα πρέπει οι παίκτες του Παναθηναϊκού να παλεύουν για 40 λεπτά.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς είπε στην κάμερα της NOVA: «Πήραμε σε μεγάλα σημεία του παιχνιδιού καλό βαθμό στην άμυνα. Στο επιθετικό κομμάτι δεν διαβάσαμε τόσο σωστά το παιχνίδι, πήραμε βιαστικές επιλογές. Ο Γιουλ έβαλε δύσκολα καλάθια, ο Μούσα. Αυτό που μας πληγώνει είναι ότι δεν ήρθαμε για να παίξουμε, είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Κάναμε προσπάθεια 39 λεπτά, αλλά χρειαζόμαστε προσπάθεια για 40 λεπτά. 

Είμαστε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, έχουμε αρκετά έμπειρα παιδιά αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Στο τέλος υπήρχε μεγάλο «θέλω», αλλά κάποιες λεπτομέρειες, που πρέπει να γίνουν μάθημα, ήταν μια αγωνιστική που αν λέγαμε ότι θα κρατάγαμε τη Ρεάλ στους 71 πόντους δεν θα το πίστευαν. Μας στοίχισαν οι βολές, σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι είναι σημαντικές. 

Όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Παίξαμε τέτοιου επιπέδου άμυνα, κρατήσαμε τη Ρεάλ στα 18 λάθη. Πρέπει να παίζει η ομάδα έτσι εντός και εκτός έδρας. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες να συμμετέχουν και στο τέλος να έχεις το καθαρό μυαλό στην επίθεση. 

Μια ομάδα όπως εμείς όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Είναι εύκολο να πεις ότι φταίει ένας παίκτης, αλλά όλοι μαζί κερδίζουμε όλοι μαζί χάνουμε».

Αφήστε μια απάντηση