Βιλντόζα: «Μας λείπει ο Χουάντσο, λείπει κυρίως στον Μήτογλου»

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός αλλά και για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που λείπει από την ομάδα.

Ο Λούκα Βιλντόζα δήλωσε:

Για τους πανηγυρισμούς με τους φιλάθλους στις εξέδρες:

«Ήταν πολύ ωραία στιγμή, ήταν πολύ όμορφο. Είναι πολύ ωραίο να ξέρουμε ότι τους έχουμε στο πλευρό μας. Αλλά πιο ωραίο είναι να κερδίζεις. Χαιρόμαστε πολύ που κάναμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας.

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού:

Παίζουμε πολύ καλά, παίζουμε πολύ σκληρά στην άμυνα, ελέγχουμε τα ριμπάουντ τις περισσότερες φορές, αυτό κάναμε και τώρα. Γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά. Είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνα, στην επίθεση έχουμε πολλούς πόλους, είναι ο Μήτογλου, ο Σλούκας, ο Λεσόρ. Κάθε φορά μπορεί να αλλάζει αυτό. Αλλά σαν ομάδα παίζουμε πολύ καλά».

Οι ατάκες του Εργκίν Αταμάν για playoffs, Final Four ή ακόμα και… κούπα προσθέτουν επιπλέον βάρους στους παίκτες;

«Όχι, χτίζουμε κάτι εδώ. Είναι ένα πρότζεκτ στην Ευρώπη και ίσως να μην κερδίσουμε αμέσως, είναι μία διαδικασία, ειδικά φέτος και πρέπει να την εμπιστευτείς. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά, έχουμε περιθώριο για βελτίωση και θα έρθει με τον καιρό».

Για την απουσία των Χουάντσο και Παπαπέτρου:

«Μας λείπει ο Χουάντσο, λείπει κυρίως στον Μήτογλου, γιατί παίζει πολλά λεπτά. Θα δούμε πώς θα πάει η προσαρμογή του στην ομάδα, γιατί λείπει έναν μήνα σχεδόν. Θα είναι δύσκολο να βρεθεί ξανά σε φόρμα, αλλά τον περιμένουμε να γυρίσει».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης