Βετάκης: «Μόνο ο Λι έχει πιθανότητες να μείνει»

Ο Σωτήρης Βετάκης σε χθεσινοβραδινή συζήτηση σε Space στο Twitter αναφέρθηκε σε πολλά Παναθηναϊκά θέματα και έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Ο Σωτήρης Βετάκης ήταν καλεσμένος σε space στο Twitter και συζήτησε με φιλάθλους του Παναθηναϊκού, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα τους.

Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στους ξένους παίκτες του Παναθηναϊκού και τις πιθανότητες παραμονής τους. Σε εκείνο το σημείο ο Σωτήρης Βετάκης ανάφερε: «Aπό τους υπάρχοντες ξένους του ρόστερ μόνο ο Πάρις Λι έχει πιθανότητες να μείνει και την επόμενη χρονιά.». Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και σε άλλα σημαντικά ζητήματα. Ορισμένα από τα πιο σημαντικά σημεία της συζήτησης:

«Ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει σχεδόν λευκή επιταγή στον Φακούντο Καμπάτσο για το καλοκαίρι, αλλά η σύζυγος του δεν φαίνεται να «ψήνεται» με την ιδέα της Αθήνας με το θέμα όμως να παραμένει ανοιχτό παρά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και του Ερυθρού Αστέρα. Σε κάθε περίπτωση όμως η υπόθεση είναι τρομακτικά δύσκολη και η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετική»

«Ο Αταμάν θέλει στον Παναθηναϊκό την αφρόκρεμα των Ελλήνων αθλητών που υπάρχουν στην αγορά για την κάλυψη των 6 ελληνικών διαβατηρίων. Μάλιστα, δεν θα έλεγε όχι ακόμη και στον Σλούκα παρόλο που ένα τέτοιο σενάριο είναι απίθανο να προχωρήσει.»

«Η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανή, ενώ ο Ρογκαβόπουλος θέλει να ψαχτεί πρώτα στην Τουρκία, όπου και οι ατζέντηδες του έχουν καλές άκρες. Ο Ρογκαβόπουλος προτιμά να είναι σε μία ομάδα που θα λογίζεται ως ξένος για να αποδείξει την αξία του.»

«Ο Παπαγιάννης πηγαίνει προς παραμονή από τη στιγμή που ο Αταμάν θέλει τις καλύτερες δυνατές επιλογές από το pool των Ελλήνων παικτών.»

«Δεν είναι απίθανο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, εάν του γίνει πρόταση για πόστο που να τον ικανοποιεί.»

«Ο Αταμάν θα φέρει μαζί του δυο Τούρκους συνεργάτες του για να πλαισιώσει το staff του.»

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση