Θύρα 13: «Για την διαιτησία θα μιλήσει κανείς; – Θα τιμωρηθεί κανείς;» (pic)

Η Θύρα 13 προχώρησε σε ανάρτηση στα social media και αναρωτήθηκε αν θα ασχοληθεί κάποιος με την διαιτησία.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εξέδωσε νωρίτερα, όπου τόνιζε πως θα πρόκειται για σκάνδαλο αν δεν ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, η Θύρα 13 επανήλθε μέσω Instagram, εκφράζοντας την οργή της για τα διαιτητικά σφυρίγματα.

Ο Στέφανος Μαγκλογιάννης με το διαρκείας στον Ολυμπιακό, πρωτεργάτης στο περσινό Game 4 δίνει σόου και φέτος στο Game 2!

Συγκεκριμένα, σε νέο story, η οργανωμένη κερκίδα των φίλων του Παναθηναϊκού δημοσίευσε φωτογραφία με τους τρεις διαιτητές του Game 2 και έγραψε με νόημα:
«Για την διαιτησία θα μιλήσει κανείς; Θα τιμωρηθεί κανείς;»

Το μήνυμα αυτό αποτυπώνει την αγανάκτηση που υπάρχει στους κόλπους των φιλάθλων, οι οποίοι ζητούν διαφάνεια, εξηγήσεις και κυρώσεις για όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ. Η Θύρα 13 δίνει σαφές στίγμα πως η σιωπή πλέον δεν είναι αποδεκτή και περιμένει από τη διοργανώτρια αρχή και τις αρμόδιες Αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ