Τακιανός: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην ομάδα του Παναθηναϊκού»

Ο Φώτης Τακιανός στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για την πολύ καλή εικόνα που είχε η ομάδα του δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο Φώτης Τακιανός δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Δεδομένου ότι είχαμε αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο μεγάλου επιπέδου επιλέξαμε ένα πλάνο ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι και 3 λεπτά πριν το τέλος του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο η τακτική μας ήταν να περιορίσουμε τους διαφορετικούς παίκτες υψηλής ποιότητας που έχει ο Παναθηναϊκός. Μπορούμε να βρούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο Παναθηναϊκός πήρε διαφορά και έφτασε στο +12. Για εμάς ότι γυρίσαμε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που πρέπει να αξιολογηθεί. Φέραμε το παιχνίδι στο 82-80 και είχαμε την ευκαιρία στο 85-80, αλλά μας έβαλε ένα καλάθι εύκολο ο Παναθηναϊκός. Γενικά είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να χτίσουμε. Μας περιμένει μία δύσκολη συνέχεια και ένα δύσκολο ματς κόντρα στη Χάποελ. Μεγαλώσαμε τα λεπτά που παραμένουμε συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην ομάδα του Παναθηναϊκού και καλή συνέχεια στην Euroleague».

Για το αν είχε στο μυαλό του την κούραση του Παναθηναϊκού: «Μπορούμε να το σκεφτούμε, αλλά όχι να το πάρουμε ως δεδομένο. Μπορεί να είναι κουρασμένος ο Παναθηναϊκός από τη “διαβολοβδομάδα”, αλλά έχει βαθύ ρόστερ. Κι εμείς ερχόμαστε από δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε μικρότερο ρόστερ και μας επηρεάζει περισσότερο».

Για το τι έφταιξε στην τρίτη περίοδο: «Ερχόμαστε από κούραση και από φάουλ των παικτών. Κι έτσι δημιουργήσαμε πεντάδες που δεν ταίριαζαν στον Παναθηναϊκό. Εκεί μετράει η εμπειρία του Παναθηναϊκού, που βρήκε και αδύνατα σημεία μας. Όταν επιστρέψαμε στις πεντάδες του πλάνου μας, διεκδικήσαμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης