Ο Κέντρικ Ναν πρωταγωνίστησε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Πριγκιπάτο και μαζί του… έλαμψε και η σύντροφός του, Μπλέν. Η εντυπωσιακή παρουσία του στο παρκέ συνοδεύτηκε από ρεκόρ καριέρας στο σύστημα αξιολόγησης, αλλά και μία τρυφερή στιγμή εκτός αγωνιστικού χώρου.
ΕΠΙΚΗ πρωταπριλιάτικη πλάκα στον Ολυμπιακό από τον Σαρπ Αταμάν!
Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού έκανε μια από τις κορυφαίες του εμφανίσεις στην Euroleague, βοηθώντας την ομάδα του να φύγει με τη νίκη από μια δύσκολη έδρα και δείχνοντας για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της διοργάνωσης.
Στο πλευρό του, όπως σχεδόν πάντα, βρέθηκε και η σύντροφός του Μπλέν, η οποία ταξίδεψε στο Πριγκιπάτο για να τον υποστηρίξει. Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram,
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της:
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Σχετικά άρθρα:
- Ερωτήματα από τον Αουγκούστας Σουλιάουσκας για τον Ολυμπιακό και… τον φόβο του απέναντι στον Παναθηναϊκό!
- Ο Παναθηναϊκός «τελείωσε» συνοπτικά τον Κώστα Παπανικολάου και αφαίρεσε την φανέλα του από το Lounge!
- Ο Παναθηναϊκός έχει συμμαδέχει συγκεκριμένο Έλληνα για την ερχόμενη σεζόν!
- «Άδειασε» τον Μιλουτίνοφ ο Γιώργος Μποζίκας σε συνέντευξη του!
- Η αντίδραση της συζύγου του Κέντιρκ Ναν για το νέο συμβόλαιο του! (pic)