Σύντροφος Ναν: Νέο «χτύπημα» στο Instagram! (pic)

Η σύντροφος του Κέντρικ Ναν προέβη σε μία νέα αινιγματική ανάρτηση στο Instagram της, συνεχίζοντας το ξέσπασμα της μετά την ανανέωση του Αμερικανού.
Σύζυγος Ναν στόρι για Κέντρικ

Η σύντροφος του Κέντρικ Ναν συνέχισε με νέα ανάρτηση που ανάβει φωτιές στο Instagram, αυτή τη φορά μιλώντας για για αδιαφορία.

Ξέσπασε ο Κάτας στην συνέντευξη τύπου για τους διαιτητές – Δεν συνεχάρη τον Παναθηναϊκό

Λίγη ώρα μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four, η Μπλεκ Μεκκόνεν, σύντροφος του Κέντρικ Ναν, ανήρτησε σε story δύο μακροσκελή και μεγάλα κείμενα, στα οποία έλεγε τα παράπονα της και μετέφερε την δυσαρέσκεια της. Μπορείτε να διαβάσετε τα προηγούμενα story εδώ, μαζί με τηνε εξήγηση που έδωσε αργότερα. Παρόλα που φαινόταν η κατάσταση να έχει ηρεμήσει η ίδια προχώρησε σε ένα ανάρτηση που «ανάβει φωτιές».

 Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5) η σύντροφος του Κέντρικ Ναν, Μπλεν Μεκκόνεν, έκανε repost ένα γνωμικό στο Instagram, το οποίο αναφέρει: «Κάποιες φορές νιώθω τόσο περίεργα να εξηγώ σε κάποιον πόσο αδιάφορος είναι σε μια κατάσταση. Είναι σαν κάποιος αν δε νιώθει για τον εαυτό του πως έχει λίγη μπέσα, τι απομένει να πεις. Το αληθινό είναι σπάνιο και όταν πρόκειται για σένα, είναι τόσο δύσκολο να το εξηγήσεις…».

Η ανάρτηση που έκανε η σύντροφος του Κέντρικ Ναν:

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση