Αταμάν: Συναντήθηκε με την πλευρά του Παναθηναϊκού

Ο Εργκίν Αταμάν σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα και συναντήθηκε με την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Ο Εργκίν Αταμάν σύμφωνα με το ισπανικό encestando.es συναντήθηκε στην Αθήνα με την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Το δημοσίευμα ξεκινάει κάνοντας λόγο για τον κύκλο του Τούρκου προπονητή που οδεύει προς ολοκλήρωση στην Αναντολού Εφές. Επισημαίνεται ότι μετά από δύο Ευρωλίγκες, καλές χρονιές και καλό μπάσκετ η τωρινή ομάδα μοιάζει να έχει ολοκληρώσει την πορεία της. Επιπλέον, τονίζεται ότι η τουρκική ομάδα αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, τα συμβόλαια πολλών αθλητών ολοκληρώνονται το συγκεκριμένο καλοκαίρι και θα αποχωρήσουν. Ντάνστον, Μπαλμπάι, Μπράιαντ και Μπομπουά είναι χωρίς συμβόλαιο. Από άλλη βέβαια, οι Λάρκιν, Κλάιμπερν, Ζίζιτς και Πλάις είναι «δεμένοι» με συμβόλαιο. Κάτι που διευκολύνει το έργο του επόμενου προπονητή.

Το δημοσίευμα εστιάζει στο ότι ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκε την προηγούμενη βδομάδα στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, και οι πιθανότητες του να αποχωρήσει από την ομάδα είναι αυξημένες.

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης