Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μπολόνια, ο Τι Τζέι Σορτς εμφανίστηκε ειλικρινής στις δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι υπήρξαν «πολλά πράγματα που δεν κάναμε σωστά» και πως οι τραυματισμοί και οι απουσίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία για το αποτέλεσμα.
Έξαλλος ο Ματίας Λεσόρ με δημοσίευμα για τον Τι Τζει Σορτς – Η οργισμένη αντίδραση του! (pic)
Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Τι Τζέι Σορτς:
Για το τι δεν έκανε ο Παναθηναϊκός AKTOR: «Μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα που δεν κάναμε. Δεν μαρκάραμε, δεν πήραμε ριμπάουντ, δεν σκοράραμε. Γενικά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή του ματς και το εκμεταλλεύτηκαν. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό εκτός έδρας».
Για την άμυνα της Βίρτους Μπολόνια: «Μπήκαν επιθετικά. Επέβαλαν τον ρυθμό του σωματικά και δεν απαντήσαμε ποτέ. Όταν παίζεις εκτός έδρας στην Euroleague δεν μπορείς να ξεκινάς έτσι. Είναι καλή ομάδα, παίζουν καλά και το έδειξα».
Για το πόσο δύσκολο είναι να βρει τον εαυτό του άμεσα: «Θα συνεχίσω να δουλεύω. Να βρω τον ρόλο μου στην ομάδα. Θα πάρει περισσότερες προπονήσεις και αγώνες. Όσο περισσότερο παίζω, τόσο πιο άνετα νιώθω. Θα συνεχίσω να δουλεύω».
Για τις απουσίες του «τριφυλλιού» και τα προβλήματα τραυματισμών: «Παίζει ρόλο όταν λείπουν βασικοί παίκτες, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Όσοι ήρθαν έπρεπε να βγουν μπροστά και να παίξουν και δε το κάναμε. Έτσι, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Ετοιμάζεται ΝΕΑ αποχώρηση ομάδας από την Euroleague – Σε ποια διοργάνωση θα πάει και ποιος ο στόχος της!
- Αποκάλυψη του προέδρου της Παρτιζάν για επαφές με τον Λεσόρ – Η στάση του σέντερ του Επτάστερου!
- Τα σοκαριστικά ευρήματα στο σπίτι του Ούρος Νίκολιτς! (pic)
- Ο λόγος που αποχώρησε ο γιατρός του Παναθηναϊκού μετά από 24 χρόνια!
- Τέσσερις Έλληνες νεαροί παίκτες που απασχολούν τον Παναθηναϊκό – Η ανάλυση των αγωνιστικών τους προφίλ!







