Ακόμη μια επιτυχία για τον έμπειρο παίκτη του Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR, Κώστα Σλούκας, ο οποίος πέτυχε ένα ακόμη μοναδικό ρεκόρ στην πλούσια καριέρα του.
Ο Κώστας Σλούκας χρειαζόταν μόλις έναν πόντο για να μπει στη λίστα με τους τοπ σκόρερ της Euroleague με περισσότερους από 4000 πόντους και το έκανε πράξη στο Game 1 κόντρα στην Αναντολού Εφές.
Πάνω από τον Κώστα Σλούκας βρίσκονται άλλοι 7 παίκτες, με τη σειρά:
1. Μάικ Τζέιμς 5.159 πόντοι
2. Νάντο Ντε Κολό 4.849 πόντοι
3. Βασίλης Σπανούλης 4.455 πόντοι
4. Σέρχιο Γιούλ 4.181 πόντοι
5. Χουάν Κάρλος Ναβάρο 4.152 πόντοι
6. Νίκολα Μίροτιτς 4.068 πόντοι
7. Γιάν Βέσελι 4.037 πόντοι
Φυσικά καθώς το Game 1 βρίσκεται σε εξέλιξη ο αρχηγός του Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ έχει την ευκαιρία να σκοράσει ακόμη περισσότερους και να πλησιάσει τον Γιαν Βέσελι.
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Σχετικά άρθρα:
- Η πρόβλεψη του Λιθουανού δημοσιογράφου, Αουγκούστας Σουλιάουσκας για το Παναθηναϊκός – Εφές!
- «Κλείδωσε» η συμφωνία για την ονοματοδοσία του ΟΑΚΑ – Η διάρκεια της συμφωνίας και το ποσό που θα λάβει ο Παναθηναϊκός!
- Η σύζυγος του Τζέριαν Γκραντ αντέδρασε για την αδικία εις βάρος του Αμερικάνου γκαρντ του Παναθηναϊκού με την μη ανάδειξη του ως αμυντικό της χρονιάς!
- Ο επόμενος που θα πρέπει να πάρει σειρά στις ανανεώσεις του Παναθηναϊκού και το αξίζει
- Το γύρισε ο Πέτρος Κουσουλός… και μαζεύτηκε μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά του!