Σλούκας: «Παίζω πάντα στο 100% – Λέω στα αποδυτήρια πως πρέπει να παίζουμε με υπευθυνότητα»

Ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις του μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού με την Ντουμπάι σημείωσε πως πάντα παίζει στο 100% των δυνατοτήτων του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ευχαριστώ τον κόσμο που έρχεται και μας υποστηρίζει γιατί είχαμε μία δύσκολη εμπειρία πριν 2 εβδομάδες. Κάναμε καλή δουλειά στα τελευταία μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που έκαναν το sold out. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αδύναμοι και σοφτ, δεν βάζαμε το σώμα μας και σκόραραν εύκολα. Στην τρίτη περίοδο παίξαμε καλύτερη άμυνα, ο Αταμάν ανέφερε την επιρροή του Καλαϊτζάκη στην άμυνα και γενικά όσο ήταν στο παρκέ. Καλή νίκη».

Οι περιπτώσεις παικτών της Μακάμπι που βλέπει για μεταγραφή!

Για το κίνητρό του: «Το πιο σημαντικό σε αυτό το επίπεδο είναι η συνέπεια. Πάντα έχω κίνητρο και λέω σε όλους στα αποδυτήρια πως πρέπει να παίζουμε με υπευθυνότητα, ειδικά όταν παίζουμε στον Παναθηναϊκό, σε μία μεγάλη ομάδα που πάντα παίζει για τη νίκη. Ευχαριστώ τον κόουτς. Κάνω τη δουλειά μου. Κάποιες φορές τα πάω καλά, κάποιες όχι, αλλά πάντα παίζω στο 100% και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ