Ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει για πρώτη φορά στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League και το «αιώνιο» ντέρμπι.
Ώρα και κανάλι για την σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού
Το σημερινό (30/10) ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΣΕΦ έχει ιδιαίτερη σημασία. Τόσο αγωνιστικά, όσο και συναισθηματικά για τον Κώστα Σλούκα. Ο Θεσσαλονικιός διεθνής γκαρντ επιστρέφει για πρώτη φορά στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Είναι δεδομένο ότι η υποδοχή που θα λάβει από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού θα είναι αρκετά επιθετική. Εξάλλου, κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν το πήρε «καλά» που ο έμπειρος παίκτης αποφάσισε να αφήσει τους «ερυθρόλευκους» και αποχώρησε. Πόσο μάλλον από την στιγμή που υπέγραψε στο «τριφύλλι».
Στον Πειραιά από νωρίς σήμερα έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Έλληνα γκαρντ, κρεμώντας μάλιστα πανό σε αερογέφυρα στον Πειραιά με υβριστικό μήνυμα κατά του αθλητή.
Αυτό το πανό και πολλά ακόμα θα δει σήμερα ο Κώστας Σλούκας:
— 𝐉𝐢𝐦𝐦𝐲 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 ☘︎ (@Real_JimmyGreen) October 30, 2023
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Σχετικά άρθρα:










This Post Has 4 Comments
Pingback: Βιλντόζα: Εκτός από το ντέρμπι με Ολυμπιακό! – Pickngreen.gr
Pingback: ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση ενόψει ντέρμπι – Pickngreen.gr
Pingback: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Άφιξη με βρισιές στον Σλούκα – Pickngreen.gr
Pingback: Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Ο μπαμπάς σας θα θεραπευτεί σύντομα» – Pickngreen.gr