Σερέλης: «Θέλουμε συνέχεια στην βελτίωση»

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις απουσίες κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και στέκεται στην βελτίωση που θέλει να δει από την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:

Για την κατάσταση των Πονίτκα και Ουόλτερς: «Είμαστε λίγο καλύτερα, αλλά θα δούμε τι θα γίνει με Πονίτκα και Ουόλτερς. Όμως δεν νομίζω να έχουμε τους παίκτες σε αυτό το ματς».

Για το καλύτερο πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα: «Υπάρχει μια βελτίωση και μια συνέχεια σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Αυτό είναι το πιο βασικό. Δεν είμαστε από αγωνιστική σε αγωνιστική διαφορετικοί σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού. Κυρίως στον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε άμυνα. Και το δεύτερο σημαντικό αρχίζουμε να σκεφτόμαστε και τις δύο πλευρές του παιχνιδιού ανεξάρτητα. Δηλαδή όταν στο παρελθόν η ομάδα ήταν καλύτερη στην επίθεση, έπαιζε και καλύτερη άμυνα. Πλέον έχουμε αρχίσει να το έχουμε διαφορετικά στο μυαλό μας και να ξεχωρίζουμε τις καταστάσεις. Στην άμυνα προσπαθούμε να είμαστε πάντα σοβαροί και στιβαροί. Στην επίθεση θα υπάρχουν και καλές και κακές επιλογές».

Για το γεγονός ότι η Άλμπα κάνει πάντα το παιχνίδι της ανεξάρτητα από το αν έχει στόχο: «100% ισχύει αυτό. Είναι μια ομάδα η οποία παρόλο που δεν έχει πολλές νίκες παίζει πολύ διαφορετικά απ’ όλες τις ομάδες. Μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε, αλλά μπορεί και να χάσει από οποιονδήποτε. Και αυτό λόγω του τρόπου που παίζει. Με άγνοια κινδύνου. Και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα ήθελαν. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή αμυντικά έχει πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι της».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση