Σερέλης: «Να δείξουμε ότι έχουμε αλλάξει τσιπάκι»

Ο Χρήστος Σερέλης στις πρώτες του δηλώσεις κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Μιλάνο στάθηκε στην αντίδραση που πρέπει να βγάλουν ως ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:

Για τη μετακίνηση στον Παναθηναϊκό: «Ένας άνθρωπος που ασχολείται με το μπάσκετ και είναι όλα αυτά τα χρόνια στο Λαύριο και έρχεται από πιο χαμηλά, είναι μια δικαίωση και προσωπική αλλά και της ομάδας για τη δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Για να είμαι στον Παναθηναϊκό πάει να πει ότι κάτι δεν ήταν καλά, αλλά θέλουμε να πάμε καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια». 

Για το τι μπορεί να αλλάξει στην ομάδα: «Αυτό που έχω πει στους παίκτες, γιατί έχουμε κάνει μόλις μία προπόνηση και δεν έχουμε κάνει σχεδόν τίποτα, είναι να βγάλουν μια αντίδραση και να δείξουν ότι έχουμε γυρίσει σελίδα γιατί υπάρχουν ακόμα 4 μήνες και πρέπει να δείξουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι: «Το να μιλήσουμε τακτικά με μια προπόνηση δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Το καλό είναι ότι στην Euroleague είναι όλοι οι παίκτες γνωστοί και ξέρουν, αλλά το σημαντικότερο είναι το πνευματικό κομμάτι και πως θα παρουσιαστεί η ομάδα. Αυτό που λέμε να αλλάξει τσιπάκι και να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε κάθε φάση και να έχουμε καλή εικόνα».

Αφήστε μια απάντηση