Σερέλης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Ο Χρήστος Σερέλης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη (81-73) στάθηκε στη δυσκολία που υπάρχει και το πρόβλημα που δημιουργείται με τις δύο διαφορετικές ομάδες του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Έλληνας κόουτς Χρήστος Σερέλης όπως έχει σχεδιαστεί το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού με τους πολυάριθμους ξένους, επισήμανε μετά το τέλος του παιχνιδιού το πρόβλημα που υπάρχει με αυτό το γεγονός καθώς έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της ομάδας δύο ομάδες, μια για Ελλάδα και μια για Ευρώπη, με αποτέλεσμα να χαλάει η χημεία μεταξύ των παικτών

Ακόμα αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα, αφήνοντάς την πίσω αγωνιστικά καθώς δεν έχουν μπορέσει να προπονηθούν ακόμα όλοι μαζί.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

Αρχικά είπε για το παιχνίδι:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ξέραμε ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι και με τον νέο του προπονητή ήθελε να κερδίσει στην έδρα του μετά την ήττα στον Προμηθέα. Δε ακολουθήσαμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας. Έπρεπε να δεχθούμε λιγότερους πόντους. Είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στο τέλος, βάλαμε μόνο 12 πόντους στην τελευταία περίοδο.

Δε διαβάσαμε τις προσαρμογές του ΠΑΟΚ. Ήμασταν βιαστικοί στο να εκτελέσουμε. Έβαλαν μεγάλα προσωπικά σουτ οι παίκτες του ΠΑΟΚ και εκεί χάσαμε το μυαλό μας. Οι 12 πόντοι τα λένε όλα».

Για το βασικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού:

«Ένα από τα βασικά προβλήματα είναι οι δύο ομάδες, μία στην Ελλάδα, μία στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η ομάδα δεν έχει κάνει προπόνηση μαζί, υπάρχουν τραυματισμοί, δεν μπορούμε να βρούμε ομοιογένεια, όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε».

Αφήστε μια απάντηση