Σερέλης: «Πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια…»

Ο Χρήστος Σερέλης σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη (81-73) τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει περισσότερο σκληρός και ότι παιχνίδια σαν αυτά με τον ΠΑΟΚ πρέπει να τα κερδίζει.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης στάθηκε περισσότερο στην σκληράδα που χρειάζεται να βγάζει η ομάδα του στο παρκέ.

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε σήμερα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ότι η νίκη επί τον Ερυθρό Αστέρα αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα, όπου ο κανόνας για τον φετινό Παναθηναϊκό τον θέλει να βρίσκεται σε εξαιρετικά κακή αγωνιστική κατάσταση, παίζοντας μπάσκετ κάτω του μετρίου δίχως αυτοματισμούς αλλά και χωρίς χημεία.

Εμφανώς απογοητευμένος ο διάδοχος του Ράντονιτς στον πάγκο των «πρασίνων, Χρήστος Σερέλης», προέβη στις παρακάτω δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά την λήξη του αγώνα:

«Η άμυνά μας δεν πήγε καλά. Φάγαμε 81π. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, πρέπει να συνέλθουμε και να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για προβλήματα, είναι εύκολες οι δικαιολογίες. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια».

Αφήστε μια απάντηση