Σενγκέλια: Τελειώνει με Βίρτους τις επόμενες ώρες

Ο Τορνίκε Σενγκέλια σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα τις επόμενες ώρες αναμένεται να λύσει το ζήτημα του με την Βίρτους Μπολόνια.

Ο Τορνίκε Σενγκέλια είναι έτοιμος να μείνει ελεύθερος από την Βίρτους Μπολόνια όπως μεταδίδουν τα μέσα της Ιταλίας.

Αυτός είναι νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού «Sportando», ο Τόκο Σενγκέλια είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Magic Euroleague», ο Σενγκέλια είναι αποφασισμένος να αναλάβει τον κόστος της ρήτρας της αποδέσμευσής του από την Βίρτους. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το ποσό των 750.000 ευρώ που αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ φαίνεται να είναι εκτός πραγματικότητας.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του παίκτη και της Βίρτους βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο, και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα. Μόλις ο Σενγκέλια αποκτήσει την ελευθερία του από την ιταλική ομάδα, θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Με αυτήν τη μεταγραφή, ο Παναθηναϊκός ενισχύει σημαντικά την front line της ομάδας του, προσθέτοντας έναν εξαιρετικά ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ του. Ο Σενγκέλια, με τις δυνατότητες και την εμπειρία του, αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στις προσπάθειες της ομάδας για επιτυχημένες εμφανίσεις και επιτεύγματα στα μελλοντικά παιχνίδια και διοργανώσεις.

Σχετικά άρθρα:
Αλλάζει θέση η θύρα 13 στο ΟΑΚΑ!
Ο ειδικός όρος του Παναθηναϊκού στον Ντόρσεϊ που ουσιαστικά τον κάνει «πράσινο»… μελλοντικά
Το υψηλό μπάι-άουτ του Μπαλτσερόφσκι
Ο Σενγκέλια απέρριψε μεγαλυτερη πρόταση προκειμένου να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό

Δείτε επίσης