Το μεσημέρι της Παρασκευής (7/2), το Eurohoops ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη επικοινωνήσει με την πλευρά του Σέρβου καλαθοσφαιριστή Βασίλιε Μίσιτς για το ενδεχόμενο συνεργασίας από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, ο Σαρπ Αταμάν, με ανάρτησή του στο Instagram, αρνήθηκε κατηγορηματικά την ύπαρξη τέτοιων επαφών.
Ψάχνει Έλληνα ψηλό ο Παναθηναϊκός μετά τις εξελίξεις με τον Κώστα Αντετοκούνμπο!
Η φημολογία ξεκίνησε από δημοσίευμα που υποστήριζε πως ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βασίλιε Μίσιτς, ενός εκ των κορυφαίων γκαρντ της Euroleague. Ο Σαρπ Αταμάν, ωστόσο, έσπευσε να διαψεύσει την είδηση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάνετε λάθος για τον Παναθηναϊκό, δεν γνωρίζω για την Εφές».
Ο γιος του προπονητή του Παναθηναϊκού, που διατηρεί φιλική σχέση με τον Μίσιτς από τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Αναντολού Εφές, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη προσέγγιση.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Ο λόγος που ο Ματίας Λεσόρ δεν έχει πάει ακόμη ΟΑΚΑ μετά τον τραυματισμό του!
- Η πρώτη απάντηση του Σαρπ Αταμάν μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά Τσουκαλά και Ολυμπιακού!
- Τότε επιστρέφει ο Μάριους Γκριγκόνις σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν!
- Τι συνέβη ανάμεσα σε Κώστα Αντετοκούνμπο και Εργκίν Αταμάν και πήρε αυτή την απόφαση ο Τούρκος προπονητής!
- Η σπουδαία ηγετική κίνηση του Κώστα Σλούκα για συμπαίκτη του!