Ραζνάτοβιτς: Στην Αθήνα σήμερα για Αταμάν

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς θα έρθει σήμερα στην χώρα μας προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την πιθανή συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν.

Όπως έχουμε πει πολλάκις ο Παναθηναϊκός θέλει του χρόνου να επιστρέψει στο ανώτερο επίπεδο και να κάνει ένα ολικό και σωστό rebuilding που θα είναι αντάξιο της ιστορίας του. Η διοίκηση έχει αποφασίσει ότι ο κατάλληλος άνθρωπος για να το κάνει αυτό είναι ο Εργκίν Αταμάν, με τον Τούρκο προπονητή να είναι πάρα πολύ θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Τούρκος προπονητής βρίσκεται σε επαφές με το «Τριφύλλι» και σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος από το πρότζεκτ που του έχει παρουσιαστεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν απομένουν ακόμα αρκετά ζητήματα για να διευθετηθούν.

Οι εξελίξεις πάντως αναμένονται άμεσα, με τον ίδιο τον Αταμάν να τονίζει πως εντός του Απριλίου θα έχει δώσει την οριστική του απάντηση και τον εκπρόσωπό του να έρχεται σήμερα στην χώρα μας για να μιλήσει με τους ανθρώπους του Συλλόγου!

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς καταφθάνει στην χώρα μας σήμερα κι είναι αυτός που θα… τρέξει τις διαπραγματεύσεις για τον πελάτη του και μπορεί η παρουσία του στην χώρα μας να φέρει καταιγιστικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση