Ράντονιτς: «Ζητά 1.2 εκ. ευρώ για να φύγει από τον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με γνωστό μέσο από την Σερβία το μεγάλο αγκάθι για να λήξει η συνεργασία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ράντονιτς είναι η αποζημίωση που φτάνει τα 1,2 εκ. ευρώ.
Ράντονιτς σερί ήττες

Σύφμωνα με το MozzartSport :

«Οι διαπραγματεύσεις για την λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη. Η πεποίθηση για λήξη της συνεργασίας υπήρχε εδώ κι εβδομάδες, παρόλα αυτά η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να απομακρύνει τον Μαυροβούνιο προπονητή μετά την νέα ήττα από τον Ολυμπιακό (81-65) στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο η λήξη της συνεργασίας δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, καθότι θα πρέπει πρώτα να υπάρξει μία φόρμουλα συμφωνίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ράντονιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαυροβούνιος τεχνικός φέρεται να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στα χρήματα που έχει να λαβαίνει για το υπόλοιπο της χρονιάς, καθώς και για το σύνολο της επόμενης. Σίγουρα η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να δώσουν λιγότερα από αυτό το ποσό, καθώς κι ο Ντέγιαν Ράντονιτς να πάρει όσα περισσότερα μπορεί. Παρόλα αυτά πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η συνεργασία μεταξύ τους έχει τελειώσει.

Ο Παναθηναϊκός έχει υποστεί 11 συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό και παρότι δεν έχει μερίδιο σε όλες ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποφασίστηκε από την διοίκηση ότι δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει το «τριφύλλι» ξανά στην κορυφή. Η διοίκηση των πρασίνων ήλπιζε ότι επενδύοντας περισσότερα χρήματα και φέρνοντας τους Ντουέιν Μπέικον, Δημήτρη Αγραβάνη και Ματ Τόμας, θα κατάφερνε να έσωζε τη σεζόν, ειδικά στους εγχώριους τίτλους, παρόλα αυτά βλέποντας πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αποφάσισε να προβεί σε ριζική αλλαγή. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις τις συνέπειες τις πληρώνει ο προπονητής.

Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να πληρώσει το ποσό που θα έπαιρνε ο Ντέγιαν Ράντονιτς αν εξαντλούσε το διετές του συμβόλαιο. Οι «πράσινοι» φέρονται να του προσφέρουν όσα χρήματα θα έπαιρνε για την φετινή σεζόν, καθώς κι ένα ποσό για την επόμενη. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι.»

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης