Ράντονιτς: «Θα παίξουν οι διεθνείς στην Εθνική»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο της σεζόν και επεσήμανε πως οι διεθνείς θα ενισχύσουν την Εθνική στο παιχνίδι με το Βέλγιο.

Όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου: 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη στο γήπεδο. Έχουμε χάσει 3 παιχνίδια εντός έδρας που ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε. Είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο. Είχαμε σχεδόν σε όλες τις τελευταίες προπονήσεις όλους τους παίκτες μας. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κάπως αγχωμένοι, όμως στο δεύτερο κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας επιθετικά με 60 πόντους και εκτελέσαμε εξαιρετικά το πλάνο μας. Θα ήθελα να πω ότι η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον Μιχάλη Τουρνάκη».

Για το κλειδί ώστε οι παίκτες να βρουν ξανά την αυτοπεποίθησή τους: «Να περνούν χρόνο μαζί στις προπονήσεις. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, αλλά όχι κάτι σημαντικό. Αυτός ήταν και ο λόγος που παίξαμε καλά. Ήμασταν νευρικοί στην αρχή, αλλά αυτό άλλαξε. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν θα παίξουν οι διεθνείς με την Εθνική στο παιχνίδι με το Βέλγιο: «Ναι θα συμμετέχουν οι διεθνείς στην Εθνική. Δεν ξέρουμε ακριβώς πόσοι, αλλά θέλουμε να είναι παίκτες στην Εθνική».

Για τον Ουόλτερς: «Ήταν εκτός σχεδόν 1 μήνα στο ξεκίνημα της σεζόν. Μέρα με τη μέρα σκεφτόμασταν τι ήταν καλύτερο γι αυτόν. Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν είχε ένα μικροπρόβλημα. Θα είναι έτοιμος για προπονήσεις. Είναι εντάξει, αλλά ακόμα δεν είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Πηγαίνει μέρα με τη μέρα και θα δούμε. Έχασε τον πιο σημαντικό ένα μήνα της σεζόν, στην προετοιμασία».

Για το πώς θα βοηθήσει ψυχολογικά η νίκη αυτή την ομάδα: «Είχαμε καλή άμυνα απόψε, αλλά η επίθεσή μας ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και πολύ δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για τον Γκριγκόνις και αν καταλαβαίνει καλύτερα τον ρόλο του: «Μπορούμε να συζητήσουμε για το σημερινό παιχνίδι και τα προηγούμενα παιχνίδια. Υπήρχαν μέρες μετά την εθνική που δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μπορούμε να μιλήσουμε για αρκετούς παίκτες. Θέλουμε να συνεχίσει με τον τρόπο που έπαιξε. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς, έχει εμπειρία και θέλουμε να παίζει με αυτοπεποίθηση».

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης