Ποτσέκο: Τρομερό ξέσπασμα στην συνέντευξη τύπου

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο συνέχισε και στην συνέντευξη τύπου να είναι εκνευρισμένος, ξεσπώντας ξανά και βγαίνοντας μπροστά για τους παίκτες του.
Ποτσέκο ξέσπασμα

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο στην συνέντευξη τύπου:

Η βαθμολογία της Ευρωλίγκα και η θέση του Παναθηναϊκού

«Δεν έχω να πω κάτι. Αν θέλετε να μου κάνετε ερωτήσεις. Θέλω να προστατεύσω τους παίκτες μου και θα συνεχίσω να το κάνω».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του με τη Βιλερμπάν: «Η δουλειά μου είναι να οδηγήσω την ομάδα μου, τους συνεργάτες μου, όλους. Δεν δίνω δεκάρα για μένα. Ήμουν ένα άτομο που όταν ήμουν στο παρκέ όλοι ήθελαν να αγγίξουν,  να βγάλουν μια φωτογραφία, αλλά όλο αυτό έχει περάσει. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε, θα το κάνουμε. Θα δείξω στους παίκτες πως πρέπει να παίξουμε. Θα το δείξω σε όλους στον σύλλογο».

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση: «Είμαι σε επικοινωνία με τον πρόεδρο. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, το μάξιμουμ. Αξίζαμε να πάρουμε περισσότερα παιχνίδια από όσα έχουμε πάρει. Αλλά κάτι λείπει».

Για το αν θα συνεχίσει στη Βιλερμπάν: «Θα μπαίνω στο γήπεδο και θα κάνω με τους παίκτες ό,τι καλύτερο μπορώ. Δεν είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης