Ποτσέκο: Γιατί «στράβωσε» η υπόθεση

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο και ο Παναθηναϊκός συζητήσανε για ενδεχόμενη συνεργασία, αλλά μια σειρά από εμπόδια δεν επέτρεψαν την συμφωνία.

Το όνομα του Τζιανμάρκο Ποτσέκο «έπαιξε» δυνατά για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες. Η υπόθεση προχώρησε, αλλά στην τελική ευθεία τα εμπόδια που υπήρξαν ήταν ανυπέρβλητα.

Παναθηναϊκός και Τζιανμάρκο Ποτσέκο ήρθαν σε επικονωνία πριν το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Το «τριφύλλι» επιθυμούσε τον Ιταλό προπονητή να αναλάβει από την Δευτέρα πριν το Final-8 την ομάδα. Η διοίκηση των «πρασίνων» είχε αποφασίσει να «τελειώσει» τον Ντέγιαν Ράντονιτς πριν από το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ποτσέκο ήταν η επιλογή της διοίκησης για να αναλάβει… να σώσει την χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμούσε τον Ιταλό προπονητή αποκλειστικά και μόνο για την φετινή σεζόν. Όχι και για την επόμενη, ώστε να «χτίσει» την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, υπήρξαν εμπόδια που δεν επέτρεψαν την συμφωνία να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Magic Euroleague» του «Sdna.gr» ο Ποτσέκο ήθελε… σαν τρελός να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν δύο εμπόδια. Το θέμα της Εθνικής Ιταλίας και η εγκυμοσύνη της γυναίκας του. Συγκεκριμένα, την βδομάδα του Final-8, μία μέρα πριν τον αγώνα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου η γυναίκα του γέννησε. Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει από δίπλα της. Και αυτό ήταν ένα άλυτο ζήτημα, που δυσκόλεψε την υπόθεση. Το δεύτερο εμπόδιο ήταν με την Ιταλική Ομοσπονδία μπάσκετ. Αυτό, βέβαια κατάφερε να το φτιάξει. Μετά από συζήτηση με την Ιταλική Ομοσπονδία μπάσκετ βρέθηκε λύση και του δώσανε το «πράσινο» φως, ώστε να αναλάβει ομάδα σε συλλογικό επίπεδο.

Έτσι, η υπόθεση του Ποτσέκο δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί με επιτυχία και ο Ιταλός προπονητής δεν ήρθε στην Αθήνα να αντικαταστήσει τον Ράντονιτς πριν από το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης