Πέρι: «Ατυχής εμπειρία για εμένα ο Παναθηναϊκός»

Ο Κέντρικ Πέρι αναφέρθηκε στη θητεία που είχε στον Παναθηναϊκό.

Ο Κέντρικ Πέρι, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τη Μάλαγα, σχολίασε στο Twitter μεταξύ άλλων και το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια για τα σενάρια με Μίσιτς και Ταβάρες!

Ο 29χρονος ήρθε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2021, όμως η θητεία του αποδείχτηκε πολύ σύντομη αφού τον Ιανουάριο του 2022 έφυγε για την Μπούντουσνοστ.

Ο Πέρι, σε «Q&A» του στο Twitter, μίλησε για το τι πήγε λάθος κατά την παρουσία του στην ομάδα, ενώ έδειξε να περιμένει με ενδιαφέρον την εποχή Αταμάν στον πάγκο των «πράσινων».

Αναλυτικά έγραψε: «Ιστορική ομάδα. Εγώ απλά είχα μία ατυχή εμπειρία εκεί. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η εποχή Αταμάν. O προπονητής (Πρίφτης) έχασε την εμπιστοσύνη του σε εμένα κι έτσι έχασα κι εγώ την δική μου στον εαυτό μου».

Στα 19 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης στην Ευρωλίγκα, ο Πέρι είχε 4.8 πόντους και 1.6 ασίστ σε κάτι λιγότερο από 17 λεπτά συμμετοχής.

Σχετικά άρθρα:
Μεγάλη πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Παπαγιάννη!
Ματιές του Παναθηναϊκού στον Πόιθρες!
Αυτόν εξετάζει για τις θέσεις των γκαρντ ο Παναθηναϊκός!

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ