Παππάς: Πρόταση για πόστο στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξη που έδωσε στο VICE αποκάλυψε πως έχει ήδη δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό για να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Ο Έλληνας παίκτης ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του πλάνα κι αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση από το «τριφύλλι» για την ανάληψη κάποιου πόστου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ποια είναι τα πλάνα σου για μετά;

Απ.: « Έχω ήδη δεχθεί πρόταση από την ομάδα προκειμένου να αναλάβω κάποιο σοβαρό διοικητικό πόστο».

Σαν Team Manager;

«Κάτι σαν γενικός αρχηγός. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εμπιστοσύνη στην κρίση και την αντίληψή μου και θέλουν να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα και να λαμβάνω αρκετές αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Τους ευχαριστώ πολύ για αυτή την πρόταση. Ένα σενάριο λοιπόν είναι αυτό.

Το άλλο αφορά την πολιτική σκηνή. Πολλές φορές μου έγιναν προτάσεις τις οποίες απέρριψα, αλλά έχω δικά μου σχέδια τα οποία και θέλω να υλοποιήσω. Το σκέφτομαι κι αυτό πολύ σοβαρά. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο με το οποίο να ταυτίζομαι απόλυτα κι επομένως να φορέσω την φανέλα του και να κατέβω στις εκλογές μαζί του.

Σκέφτομαι έντονα το κομμάτι της αυτοδιοίκησης, έχω δίψα και πολλές ιδέες, αλλά κυρίως έχω απογοητευτεί τόσο πολύ από όσα συμβαίνουν, που πλέον δεν είναι αρκετό για εμένα να κάνω απλά αντιπολίτευση ή να μένω σε δηλώσεις μου μέσα από τα social media ή τις συνεντεύξεις που δίνω.

Δυστυχώς νιώθω ότι πρέπει να κάνω κάτι για αυτό. «Και θα μου πεις και είσαι ικανός εσύ;». Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ανίκανοι αυτοί που υπάρχουν τώρα. Και αυτό μου δημιουργεί την ανάγκη να βγω εκεί έξω και να γίνω πιο ενεργός».

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης