Παπαπέτρου: Εκτός λόγω εσωτερικού κανονισμού με απόφαση της ομάδας

Ο Εργίν Αταμάν μετά τη νίκη επί του Αμαρουσίου παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε και στο λόγω απουσίας του Παπαπέτρου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί μια ακόμη ηχηρή απουσία από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan league με αντίπαλο το Μαρούσι και την επικράτηση των «πρασίνων» στην αναμέτρηση αναφέρθηκε στην εμφάνιση που παρουσίασε η ομάδα, τις απουσίες που «στοιχίζουν» ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τον Κέντρικ Ναν ενώ η απάντηση του αναφορικά με την έλλειψη του Παπαπέτρου μας «έπιασε» ξαφνιασμένους.

Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλά, κάναμε λάθη και χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ»

Διαβάστε παρακάτω τις σχετικές δηλώσεις:

«Κάναμε ένα καλό και σοβαρό ματς. Δεν είχαμε φυσικά την κατάλληλη προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι μετά το βράδυ της Παρασκευής, αλλά μοιράσαμε τα λεπτά. Όλοι παίξαν για την ομάδα. Ήμασταν επιθετικοί. Έχουμε τον Ναν άρρωστο και είναι μια ενημέρωση που είχαμε 2 ώρες πριν το ματς. Αλλά ελπίζω δεν είναι κάτι το σοβαρό ενόψει του ματς με την Μπαρτσελόνα. Αλλά και δίχως τον καλύτερο σκόρερ μας κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και πετύχαμε 100 πόντους και πήραμε μια σημαντική νίκη». 

Για την κατάσταση των Γκριγκόνις και Αντετοκούνμπο και τον Παπαπέτρου: «Γκριγκόνις και Αντετοκούνμπο συνεχίζουν την αποκατάσταση και για τον Παπαπέτρου ήταν απόφαση του συλλόγου και θα είναι για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός ομάδας».

Για το αν είμαι μία απόφαση που θέλει να ταρακουνήσει την ομάδα: «Δεν είναι προπονητική απόφαση, αλλά απόφαση της ομάδας. Σε κάποια παιχνίδια παίζουμε πολύ καλά, σε κάποια όχι τόσο. Απέναντι στη Μονακό παίξαμε καλά, αλλά κάναμε κάποια χαζά λάθη. Πρέπει να το πάμε μέρα με τη μέρα. Τώρα θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ