Παπανικολάου: Μίλησε για τον Σλούκα

Ο Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του έκανε αναφορά και στον Κώστα Σλούκα και τα όσα ακούει από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου για τον Κώστα Σλούκα:

Ξανά προκλητικός ο Πέρο Άντιτς κατά του Παναθηναϊκού!

«Δεν μπορώ να πω στον καθένα πως να συμπεριφερθεί. Οταν θα πάω και εγώ στο ΟΑΚΑ σίγουρα θα ακούσω λόγια. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του. Δεν μπορώ να αλλάξω τον τρόπο σκέψης σε ενήλικες, δεν μπορώ να τους πω πως θα συμπεριφερθούν και τι θα κάνουν.

Ετσι είναι, δυστυχώς, ο αθλητισμός στην Ελλάδα και αυτό, στην προκειμένη, ισχύει και για τις δύο πλευρές. Το έχω ζήσει και από την αντίθετη πλευρά με τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη), όταν από τον Παναθηναϊκό ήρθε στον Ολυμπιακό.

Όπως με ενοχλούσε τότε, έτσι με ενοχλεί κάθε φορά. Δεν αλλάζει κάτι. Θέλω, όμως, να σταθώ περισσότερο στη δική μου σχέση με τα παιδιά που ήμασταν μαζί και όχι μόνο στον Κώστα (Σλούκα) και στον Ιωάννη (Παπαπέτρου), οι οποίοι πήγαν από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον Ντίνο (Μήτογλου), στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, στον Δημήτρη Μωραϊτη, τα παιδιά με τα οποία ήμασταν μαζί στην εθνική ομάδα. Το ίδιο τους βλέπω όλους, δε θα αλλάξει ποτέ αυτό».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:
Ξανά κατά του Σλούκα ο Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του!
Εκτός αποστολής για την Φενέρ ο Παπαγιάννης!

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης