Παπαγιάννης: Τα νέα δεδομένα για το μέλλον του

Με βάση τα νέα δεδομένα η παραμονή του Γιώργου Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό μοιάζει να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Παπαγιάννη εκπνέει το καλοκαίρι και οι περισσότεροι θεωρούσαν πως στο φινάλε της σεζόν ο Έλληνας σέντερ θα αποχωρήσει και θα αναζητήσει μια καινούρια πρόκληση στην καριέρα του, έχοντας ως μεγάλο στόχο το NBA.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν ωστόσο στην «Magic Euroleague» του «SDNA» τα δεδομένα αλλάζουν και πλέον η παραμονή του είναι ένα σενάριο που συγκεντρώνει σαφώς αυξημένες πιθανότητες. Φυσικά δεν προκύπτει ότι ο αρχηγός του «Εξάστερου» θα παραμείνει δεδομένα στην ομάδα.Σίγουρα όμως οι εξελίξεις στο μπασκετικό τμήμα έχουν διαφοροποιήσει την κατάσταση.

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, είναι άλλες οι σκέψεις του Παπαγιάννη με έναν Παναθηναϊκό που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Euroleague και χωρίς ουσιαστικό στόχο και άλλες οι σκέψεις του εάν μιλάμε για μια ομάδα που θα επιστρέψει στο προσκήνιο και θα διεκδικεί τίτλους και διακρίσεις.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα ανακοινώσει τον νέο του μάνατζερ και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις, με το «Τριφύλλι» να έχει πάντως τις πιθανότητές του να τον διατηρήσει στο ΟΑΚΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης