Παπαγιάννης: Τα δεδομένα της υπόθεσής του

Ο Παπαγιάννης σύμφωνα με τον Παπαθεοδώρου δεν έχει δεχτεί πρόταση από την Φενέρ, με την υπόθεση ανανέωσής του με τον Παναθηναϊκό να παραμένει ανοικτή.

Ο Παπαγιάννης σίγουρα αποτελεί την βασική κολώνα για τον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς και για το γεγονός ότι πρόκειται για Έλληνα παίκτη που δυναμώνει το ελληνικό στοιχείο που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και για το γεγονός ότι ο Αταμάν πιστεύει ότι μπορεί να τον μετατρέψει σε νέο Πλάις.

Γι’ αυτούς τους λόγους οι «πράσινοι» κάνουν την προσπάθειά τους για να ανανεώσουν τον Έλληνα θηριώδη σέντερ.

Πληροφορίες τις τελευταίες μέρες τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Φενέρ. Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Βασίλη Παπαθεοδώρου δεν έχει υπάρξει προς το παρόν κάποια επαφή Παπαγιάννη-Φενέρ ούτε καν πρόταση, ενώ θεωρεί και δύσκολη την περίπτωση του, λόγω των αρκετών Ελλήνων που διαθέτει ήδη η τουρκική ομάδα και η υποτιθέμενη απόκτηση Παπαγιάννη θα ενισχύσει κι άλλο την ελληνοποίηση της Φενέρ κάτι που ίσως δεν αρέσει στους φίλους της ομάδας και για λόγους εθνικιστικούς.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη με την ανανέωση του Παπαγιάννη αυτές τις μέρες ή όποια εξέλιξη θα σημειωθεί μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση