Παπαγιάννης: «Να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο, δεν είμαι ευχαριστημένος με την σεζόν»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην παρουσία των νεαρών παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ιωνικό, στάθηκε στην πορεία του τριφυλλιού στη σεζόν και έδωσε το σύνθημα ενόψει «διαβολοβδομάδας».

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην παρουσία των νεαρών παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ιωνικό, στάθηκε στην πορεία του τριφυλλιού στη σεζόν και έδωσε το σύνθημα ενόψει «διαβολοβδομάδας».

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Μέσα από την προπόνηση παίζουν στα παιχνίδια. Υπάρχει ένα καλό πλάνο από πέρυσι. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν και να δείξουν τι μπορούν να δώσουν στην ομάδα στο επόμενο διάστημα. Είναι σημαντικό για την ομάδα. 

Εμείς σαν Παναθηναϊκός θέλουμε να βελτιώνεται κάθε παίκτης μέσα από την προπόνηση και να είναι κάθε παίκτης πολύ καλός. Το ελληνικό χρειάζεται κι άλλους παίκτες. Όλοι οι νέοι παίκτες είναι σημαντικοί. Υπάρχει προσπάθεια και καθημερινή δουλειά.

Ξέραμε από την αρχή ότι πρέπει να βγάλουμε ενέργεια ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θέλαμε να βγάλουμε φάσεις, να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Ήταν εύκολη νίκη.

Δεν είναι ότι απλώς κερδίσαμε την Ζαλγκίρις, ήταν η διαφορά. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο δεν μου είχε ξανατύχει το συγκεκριμένο. Για να είμαστε ειλικρινείς ο Πάρις Λι και όλοι οι υπόλοιποι έκαναν τα πάντα να γυρίσει το μομέντουμ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό πρέπει να γίνει και στα επόμενα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην άμυνα.

Έχουμε δύσκολη διπλή εβδομάδα. Θέλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να δείξουμε θέληση και μαχητικότητα. Από εκεί και πέρα το Final 8 είναι ένας τίτλος. Θέλουμε να ξεκινήσουμε να χτίζουμε όταν έρθει η ώρα.

Δεν είμαι ευχαριστημένος και ομαδικά και ατομικά. Πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν αλλά όχι να τα ξεχνάμε όλα. Κρατάμε τα αρνητικά που πρέπει να διορθώσουμε. Έχουμε δύο στόχους στην Ελλάδα. Στην Ευρωλίγκα είμαστε κάτω και είναι δύσκολο. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε».

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση