Παπαγιάννης: Αποκάλυψε την τρομερή ατάκα του Παύλου όταν τον γνώρισε

Ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στην ΕΡΤ για τις ευθύνες ως κάπτεν, το όνειρό του, την ομάδα που κτίζεται αλλά αποκάλυψε και μια φοβερή ατάκα του Παύλου Γιαννακόπουλου όταν τον γνώρισε…

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην ΕΡΤ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποκάλυψε μια ιδιαίτερη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Παύλο Γιαννακόπουλο. «Δεν είχα πολλές ευκαιρίες να γνωρίσω τον κύριο Παύλο. Αυτό που μου είχε πει “Γιωργάκη να αγαπάς τον Παναθηναϊκό” και εγώ του είχα πει ότι θα τον αγαπάω. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα στον σύλλογο. Θέλουμε εμείς να συνεχίσουμε το μεγαλείο του Παναθηναϊκού».

Εν συνεχεία ανέφερε: «Ο κόουτς θέλει να παίζουμε άμυνα. Ο σκοπός απ’ όλους είναι να βγάζουμε ενέργεια. Ήμασταν πολύ καλοί και στα σουτ. Υπάρχει αυτή η νοοτροπία να παίζουμε σκληρά και σε επίθεση και σε άμυνα. Εγώ είμαι 4η μέρα στην ομάδα. 

Έχει γίνει καλή δουλειά στην προετοιμασία. Το διήμερο αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατγί έρχονται τα επίσημα. Ο Γκριγκόνις έχει τον τραυματισμό του, θα προσφέρει πολλά στην ομάδα. Έρχεται ο Πονίτκα. Έχουμε παίκτες με εμπειρία και θέλουμε η ομάδα να πάει καλά. 

Ήταν όνειρό μου από μικρός να είμαι αρχηγός. Έχω μεγαλώσει στο κλαμπ. Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες και το ξέρω. Είναι πολύ σημαντικό το εξωαγωνιστικό και να βγει αυτό στο γήπεδο.  

Το τουρνουά αυτό είναι πολύ δυνατό γιατί κάθε αντίπαλος είναι δυνατός. Θέλουμε να κερδίσουμε το τουρνουά, στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζουμε και να βλέπουμε τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε».

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση