Νέα «καμπάνα» από τη διοργανώτρια αρχή της Euroleague προς τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά για το περιστατικό με τον Σρέτεν Ράντοβιτς στο τέλος του αγώνα απέναντι στην Παρί. Συγκεκριμένα, η Euroleague τιμώρησε την «πράσινη» ΚΑΕ με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, εξαιτίας του μπουγέλου με νερό προς το μέρος του Κροάτη διαιτητή.
Ο Παναθηναϊκός έχει συμμαδέχει συγκεκριμένο Έλληνα για την ερχόμενη σεζόν!
Το περιστατικό σημειώθηκε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, σε ένα παιχνίδι όπου υπήρξε έντονη δυσφορία από πλευράς Παναθηναϊκού για τα σφυρίγματα των διαιτητών. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» εξέφρασαν ανοιχτά τα παράπονά τους για τη διαιτησία, με τη διαμαρτυρία να κορυφώνεται με αυτό το επεισόδιο.
Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Παναθηναϊκός τιμωρείται οικονομικά από τη Euroleague, καθώς ανάλογα πρόστιμα έχουν επιβληθεί σε αρκετές περιπτώσεις. Το συγκεκριμένο γεγονός έρχεται να προστεθεί στη λίστα των εντάσεων που υπάρχουν γύρω από τη διαιτησία και τις σχέσεις των ομάδων με τους ρέφερι στη φετινή διοργάνωση.
Πρόστιμο 5.000€ από την Ευρωλίγκα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το μπουγέλο στον Ράντοβιτς, μετά το ματς με την Παρί #paobc
— Vas. Papatheodorou (@fullgazzia) April 1, 2025
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Σχετικά άρθρα:
- Η αινιγματική ανάρτηση της συζύγου του Λορέντζο Μπράουν!
- Ο Παναθηναϊκός «τελείωσε» συνοπτικά τον Κώστα Παπανικολάου και αφαίρεσε την φανέλα του από το Lounge!
- ΈΞΑΛΛΟΣ ο Εργκίν Αταμάν με τον βοηθό του Τσενκ Γιλντιρίμ – Ο λόγος της έκρηξης του!
- «Άδειασε» τον Μιλουτίνοφ ο Γιώργος Μποζίκας σε συνέντευξη του!
- Η αντίδραση της συζύγου του Κέντιρκ Ναν για το νέο συμβόλαιο του! (pic)