Παναθηναϊκός: Τα δίνει όλα για Μιχάλιουκ

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το βλέμμα του στον Ουκρανό παίκτη για να καλύψει το τελευταίο κενό στο ρόστερ του.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει ιδανικά το ρόστερ του. Αυτό θα γίνει με την απόκτηση του Ουκρανού παίκτη. Μια υπόθεση η οποία είναι πολύ δύσκολη, μιας και ο Μιχάλιουκ εξαντλεί τα περιθώρια για το NBA.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με το Apexsports.gr ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την προσφορά του προς τον παίκτη. Του προσφέρει πάνω από τα 4,5εκ. δολάρια για δύο χρόνια! Ο Έργκιν Αταμάν έχει ανάψει προ πολλού το πράσινο φως για τον Ουκρανό. Έτσι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συμφώνησε την ίδια στιγμή για άλλη μία οικονομική υπέρβαση. Στην πρώτη προσέγγιση, που έγινε μετά τα μέσα Ιουνίου, ο Παναθηναϊκός έβαλε στο τραπέζι 3εκ. δολάρια. Γρήγορα κατάλαβε πως ο Μιχάλιουκ ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ευρώπη. Έτσι λοιπόν επέστρεψε δριμύτερος κατά την διάρκεια του Summer League του Λας Βέγκας (ή λίγο μετά την ολοκλήρωσή του) αυξάνοντας τουλάχιστον κατά 50% την προσφορά του.

Αυτή τη φορά ο Μιχάλιουκ ήταν πιο διαλλακτικόςαφού οι ανοιχτές θέσεις στα ρόστερ των ομάδων του ΝΒΑ να μειώνονται καθημερινά, την ίδια ώρα που το δικό του όνομα παραμένει σε δεύτερο πλάνο. Παρότι όμως οι “πράσινοι” έχουν καλύψει σχεδόν εξ ολοκλήρου τις (οικονομικές κι αγωνιστικές) απαιτήσεις του, ο Ουκρανός επιμένει να… παίζει άμυνα με στόχο να εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα για ένα καλό συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Πόσο θα τον περιμένει

Το ζήτημα για τον Παναθηναϊκό είναι το για πόσο διάστημα θα περιμένει τον παίκτη. Μπορεί να έχουν την ασφαλιστική δικλείδα με την παρουσία του Μάριους Γκριγκόνις, αλλά αυτό μπορεί να τους γυρίσει και μπούμερανγκ. Αν ο Ουκρανός συμφωνήσει πολύ αργά, δεν θα είναι εύκολο μετά να τον Λιθουανό βγάλουν στην αγορά στα τέλη του άλλου μήνα. Καθώς οι περισσότερες ομάδες θα έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τα ρόστερ τους. 

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση