Παναθηναϊκός: Στήριξη σε Ράντονιτς – Αλλάζει πόστο ο Πεδουλάκης

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να στηρίξει τον Ντέγιαν Ράντονιτς δίνοντας του ελεύθερο μπάτζετ για αλλαγές, ενώ αλλάζει πόστο ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Μετά τις τελευταίες πολύ κακές εμφανίσεις, με τις 4 σερί ήττες σε Ευρωλίγκα, αλλά κυρίως μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό κάτι έπρεπε να αλλάξει στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά με ανάρτηση του μας είχε προϊδεάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για αλλαγές στον πράσινο οργανισμό.

Μετά την σημερινή συνάντηση που είχε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και κατόπιν ανάλυσης των αιτίων που έχουν φέρει τους πράσινους σε τόσο δύσκολη θέση πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις για άμεσες αλλαγές. Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ να πείθεται πως το μοντέλο Τεχνικός Διευθυντής – Προπονητής δεν δουλεύει. Φυσικά, στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως ευθύνες για τα αποτελέσματα φέρουν και ορισμένοι παίκτες, γι’ αυτό και αποφασίστηκαν οι δραστικές αλλαγές, που θα αναλυθούν στη συνέχεια.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, λοιπόν, θα συνεχίσει στο ΟΑΚΑ με άμεση αλλαγή πλάνο, έχοντας την απόλυτη στήριξη της διοίκησης του «τριφυλλιού». Τι σημαίνει αυτό και ποιες είναι οι αποφάσεις που πάρθηκαν;

  1. Ο Ράντονιτς έχει τη στήριξη του Παναθηναϊκού και του δίνονται τα κλειδιά για την επόμενη μέρα.
  2. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει στα χέρια του ελεύθερο μπάτζετ, για να κάνει όσες αλλαγές θέλει στο ρόστερ στο υπάρχον δυναμικό, αθλητικό και μη.
  3. Οι «πράσινοι» θέλουν να αλλάξουν τη φετινή εικόνα τους, αλλά και να σχεδιάσουν από σήμερα την επόμενη σεζόν, βάζοντας τις… βάσεις από νωρίς.

Όπως τονίσαμε και νωρίτερα, μεγάλες ευθύνες φέρνουν και οι αθλητές της ομάδας, για την εικόνα που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα. Αυτό οδηγεί αυτόματα στο συμπέρασμα των αλλαγών. Ο Γιαννακόπουλος δίνει το «ελεύθερο» στον Ράντονιτς να προχωρήσει στις απαιτούμενες αντικαταστάσεις, «τρέχοντας» παράλληλα και τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, ώστε η ομάδα να είναι καθ’ όλα έτοιμη από νωρίς. 

Τέλος, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα είναι πλέον ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, αλλά θα παραμείνει στο «τριφύλλι» με άλλο πόστο. Για την ακρίβεια, θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τις Ακαδημίες και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση