Παναθηναϊκός: Πρωτοχρονιά σε οικογενειακό κλίμα με χαμόγελα! (pic)

Επτά παίκτες του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν μαζί το 2026, δείχνοντας το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια.

Την εξαιρετική χημεία που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας απέδειξαν για ακόμη μία φορά οι παίκτες του Παναθηναϊκός, οι οποίοι δεν είναι δεμένοι μόνο εντός παρκέ, αλλά και εκτός αυτού, σε σημαντικές προσωπικές στιγμές.

Τότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα πρώτα εισιτήρια για το Final Four της Αθήνας – Οι τιμές!

Συγκεκριμένα, οι Τζέριαν Γκραντ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Κέντρικ Ναν, Τζέντι Όσμαν, Κένεθ Φαρίντ και Τι Τζέι Σορτς πέρασαν μαζί την αλλαγή του χρόνου, σχηματίζοντας μια μεγάλη παρέα και γεμίζοντας τη βραδιά με χαμόγελα και καλή διάθεση.

Οι επτά «πράσινοι» δεν παρέλειψαν να απαθανατίσουν τη στιγμή, δημοσιεύοντας κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στέλνοντας τις ευχές τους στον κόσμο της ομάδας για το νέο έτος, επιβεβαιώνοντας το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ